Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 03. 2019. 21:35 >> 21:01

REPEŠA

"Imamo veliku šansu u Zagrebu"

Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša smatra da "plavi" imaju veliku šansu da pobijede Cedevitu u Zagrebu i slave u majstorici polufinala serije regionalne ABA lige.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici Cedevitu 87:72 (16:17, 17:14, 25:19 i 29:22), u drugoj utakmici polufinalne serije regionalne Aba lige.

Tom pobjedom Budućnost je izjednačila rezultat na 1:1 u pobjedama, i obezbijedla majstoricu.

"Razlika u odnosu na Zagreb je u laganim poenima, koje smo im poklonili u prvom duelu. Ukoliko iskontrolišemo defanzivni skok kao danas i ukoliko još popravimo igru protiv blokova za šutere i ako bolje iskontrolišemo igru dva na dva, imamo veliku šansu da pobijedimo u Zagrebu", ocijenio je Repeša, ali i upozorava:

"Ipak, to su stvari koje je potrebno kontrolisati 40 minuta što nije lako, jer su odlično organizovana ekipa, koji ima sjajnih igrača i kao organizatora i kao šutera, moramo odbrambeno biti fenomenalni."

Hrvatski šampion prvi duel pred svojim navijačima dobio je 90:83. U polufinalu igra se na dvije pobjede.

Treća odlučujuća utakmica na programu je 7. aprila u Zagrebu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније