Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

17. 03. 2019. 21:40 >> 21:51

ZGUSNUT RASPORED

Repeša: Bitno je da nema povreda

Trener Budućnosti Voli Jasmin Repeša pohvalio je svoj tim nakon meča sa Zadrom, zbog načina na koji reagovao pri zaostatku od 13 poena.

"Plavi" su imali 13 poena minusa sredinom treće četvrtine, ali su na kraju savladali zagrebački tim (91:82) u meču koji nije imao rezultatski značaj.

"S obzirom da smo u velikom broju utakmica za kratko vrijeme, bitno je da nema povreda. Kad smo igrali odbranu kako treba, onda je izgledalo jako lijepo. Kada nijesmo dobri u odbrani, onda nema ni dobrog trčanja. Mnogo smo bolje trčali nego u prethodnim mečevima", izjavio je Repeša nakon utakmice.

Povratak od dvocifrenog minusa do lagano dobijene utakmice je za pohvalu.

"Zadovoljan sam kako se ekipa priprema za završnicu ABA lige. U Imali smo mnogo teških utakmica, na kojima se osjetio i zamor i propadanje", rekao je Repeša.

"Plavi" neće moći da računaju na Nikolu Ivanovića do kraja sezone.

"Nikola Ivanović je pokušao, Nikola je dao sve od sebe. Međutim, kako sada stvari stoje sezona je završena za njega. Iluzorno je trošiti riječi koliko bi nam značio i koliko će nam nedostajati, ali...", kzao je Repeša.

Košarkaši Budućnosti sjutra putuju na duel sa Fenerbahčeom, a u Istanbulu neće biti Devina Vilijamsa.

"Vilijams ima problem sa leđima koji moramo riješiti. Zbog toga nije igrao u posljednje dvije utakmice", kazao je Repeša.

Trener Cibone Ivan Velić smatra da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu s obzirom na kvalitet.

"Bili smo bez jako važnog igrača Bundovića, trebalo nam je "dubine" i igri. Nijesmo imali potrebno rješenje za igru na niskom postu, koje bi nam on pružio. Pružili smo sve od sebe, 35 minuta smo bili u igri i u vođstvu. Pali smo zbog umora i zbog nekih glupih reakcija u napadu na kraju meča. Generalno ovo je za nas dobra sezona, što se tiče ABA lige", izjavio je Velić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније