Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ rtcg.me/Beta ]

21. 09. 2018. 20:27 >> 20:07

ABA SUPERKUP

Cedevita bolja od Zadra za polufinale

Košarkaši Cedevite plasirali su se u polufinale Super kupa ABA lige, pošto su večeras pobijedili Zadar sa 85:77 (23:17, 20:20, 20:30, 22:10).

Cedevita je tokom prvog dijela imala i 12 poena prednosti, ali je Zadar do odmora smanjio na minus šest.U trećoj četvrtini Zadrani su serijom 16:2 preokrenuli, pa su na ulasku u posljednju dionicu imali plus četiri 67:63.

Ipak, u posljednjoj dionici došla je do izražaja klasa Cedevite, koja je taj dio igre dobila sa 22:10 i stigla do pobjede.

Ekipu Sita Alonsa je do pobejde vodio Džejms Bel sa 23 poena, dok su po 14 ubacili Augustvo Lima i Andrija Stipanović.

U poraženom timu najbolji je bio Malkom Grant sa 21 poenom.

Hrvatska ekipa će se za plasman u polufinale Super kupa boriti s pobjednikom meča u kojem se večeras sastaju Crvena zvezda i Olimpija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније