Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

19. 09. 2023. 20:01 >> 20:03

ČEKAJU BUDUĆNOST ILI SC DERBI

Partizan prvi finalista ABA Super Kupa

Košarkaši Partizana izborili su plasman u finale ABA Super Kupa pobjedom nad Igokeom 91:84.

"Crno-bijeli" su od starta kontrolisali dešavanja na parketu i tokom prve dionice stvorili osjetnu prednost koju nijesu ispušrtali do kraja meča.

Na kraju prvog perioda imali su 14 poena prednosti (27:13), a na poluvremenu i +20 (51:31).

Izabranici Željka Obradovića nastavili su sa agresivnom igrom i u nastavku utakmice, ali su se "probudili" i momci Vladimira Jovanovića pa je treća četvrtina završena rezultatom 29:29.

U posljednjem periodu Igokea je polako "topila" prednost Beograđana i na dva minuta do kraja stigla na -6 (88:82), ali je Uroš Trifunović trojkom prelomio utakmicu.

Partizan su do pobjede predvodili Alen Smailagić sa 15 poena, Kevin Panter postigao je 13, Fren Kaminski 12, a Pi Džej Doužer 11 poena.

U redovima Igokee blistao je Marko Jeremić sa 23 poena (7/11 za tri), a dvocifreni je bio i bivši košarkaš Budućnosti, Zoran Nikolić, sa 13 poena i 11 skokova.

Drugi polufinalista biće poznat večera kada se od 21 sat sastaju Budućnost i SC Derbi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније