Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 03. 2018. 17:14   >>  17:10 17

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

Zvezda favorit, ali ne plašimo se nikog

Mornar se po prvi put u svojoj istoriji kvalifikovao za plej-of ABA lige, pa će samim tim igranje protiv Crvene zvezde predstavljati nešto posebno. Trener Barana Mihailo Pavićević je poručio da če njegov tim imati šta da pokaže u polufinalu.

"Mi smo dobrim igrama u protekla tri mjeseca postigli cilj: sad svi misle da Mornar može da igra protiv bilo koje ekipe. To je izuzetan kompliment za nas. Za dvije godine igranja u ABA ligi već smo stekli toliko simpatija u regionu, da ne stižemo ni da odgovorimo na sve čestitke koje svakodnevno dobijamo. Ovaj rezultat je došao iz jedne sjajne atmosfere koja vlada u klubu. Svi smo kao jedan i na to smo vrlo ponosni. Bilo bi neumjesno da prijetimo Zvezdi, koja je u proteklih nekoliko godina, na ovim prostorima, apsolutno dominantan tim. Zvezda je sigurno, ne samo u odnosu na nas, nego na sve ekipe u ABA ligi, apsolutni favorit, ali kao što sam bezbroj puta rekao - mi se ne plašimo nikog. I to iz prostog razloga što znamo koliko možemo. Nastojaćemo da pružimo maksimum u toj utakmici. Da li će to biti dovoljno za pobjedu, vidjećemo.", rekao je Pavićević, prenosi sajt ABA lige.

Nemanja Vranješ je istakao da će mečevi sa Zvezdom biti spektakl za sve u klubu...

"Pred nama je najvažniji, ali i najljepši dio sezone. Igranje polufinala ABA lige protiv ekipe kakva je Crvena zvezda mislim da je spektakl za sve nas u klubu, ali i navijače. To je praznik i za crnogrsku košarku. Ne prijetimo Zvezdi, ona je apsolutni favorit, ali mi smo ove godine pokazali da itekako znamo da igramo kao autsajderi. Ne idemo sa bijelom zastavom u Beograd, pokušaćemo da odigramo jednu egal utakmicu, pa ako nam se ukaže šansa da možda i savladamo Crvenu zvezdu", rekao je Vranješ.

On je napomenuo da će veliki hendikep biti izostanak Uroša Lukovića.

Istina, veliki hendikep za našu ekipu je povreda Lukovića. Mislim da je to jedini naš igrač čije odsustvo je nemoguće nadoknaditi. Pokazali smo, međutim, protiv Ostendea da možemo i bez njega, skupili smo redove, malo promijenili taktiku, i veoma dobro odigrali. nadam se da će tako biti i protiv Zvezde.", kazao je Vranješ.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније