Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

objavio: S.V. [ Beta ]

21. 07. 2017. 17:03 >> 16:34

NASLIJEDIO RADONJIĆA

Alimpijević novi trener Crvene zvezde

Košarkaški klub Crena zvezde predstavio je danas novog trenera Dušana Alimpijevića, dosadašnjeg šefa stručnog štaba FMP-a.

"Odlučili smo da novi trener bude Dušan Alimpijević. Mislimo da je ovo hrabar potez", rekao je predsjednik kluba Nebojša Čović.

Alimpijeviću će prvi pomoćnik biti Milenko Topić.

"Svjestan sam šta znači Crvena zvezda. Drago mi je što ću imati odličan stručni štab. Drago mi je što se Milenko prihvatio naš poziv. Vjerujem da će nam pomoći svojim iskustvom. Izginućemo za ovo što nam je pruženo i za ovo što je ispred nas. Pokušaćemo da napravimo niz sjajnih rezultata. Zna se koji su ciljevi Zvezdom koja uvijek ide na najviše", rekao je Alimpijević.

On na klupu Zvezde dolazi umjesto Dejana Radonjića kome je ugovor istekao na kraju prethodne sezone. Upitan o igračkom kadru, on je rekao da će rješenja pokušati da nađe do početka avgusta.

"Od trenera Crvene zvezde se očekuje hrabrost. Imamo viziju ko bi mogao iz FMP-a da krene, ali da vidimo koga ćemo dovesti van onoga što imamo u Zvezdi i FMP-u. Ovo nije stvar koja je riješena za jednu noć, predsjednik Čović i ja smo već razgovrali, ima dana kada smo pričali o ovome. Ovo je hrabar potez uprave, ali i trener mora da napravi hrabar iskorak. Postoji nekoliko pozicija u timu koje su problem i to ćemo pokušati da riješimo do početka avgusta", rekao je i Alimpijević.

Njegov prvi pomoćnik Milenko Topić rekao je da mu je čast što se vratio u klub za koji je "emotivno vezan.

"Bio sam igrač ovog tima, znam dobro koja je to veličina i brend. Ovaj drugi dolazak je u nekom boljem momentu, zna se gdje, ko i šta radi. Biće teška i zahtjevna sezona, ali smo spremni da se uhvatimo u koštac sa svim, rezultati nas obavezuju, ali i predstavljaju dodatne poteškoće, jer će svi željeti da nas poraze, ali to nam je dodatni sporstki motiv", rekao je Topić.

Igrači Zvezde će 5. avgusta obaviti ljekarske preglede, a pripreme za novu sezonu počeće 7. avgusta. Prvi dio priprema obaviće u Beogradu, a Alimpijević je kazao da su "već dogovorene neke prijateljske utakmice", kao i da se razmatraju neki turniri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније