Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

10. 07. 2017. 15:27 >> 14:58

PO TREĆI PUT

Obradović najbolji trener Eurolige

Trener košarkaša Fenerbahčea, Željko Obradović proglašen je danas za najboljeg trenera Eurolige za prošlu sezonu, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

Obradović je ove godine sa Fenerbahčeom osvojio Euroligu, što je srpskom treneru deveta titula šampiona Evrope.

Njega su za najboljeg izabrale kolege, pa će mu trofej "Aleksandar Gomoljski" pripasti treći put u karijeri. Srpski trener je za najboljeg biran i 2007. i 2011. godine kada je sa Panatinaikosom osvajao Euroligu.

On je prvi trener koji je to priznanje dobio tri puta.

"Osvojivši svoju devetu titulu kontinentalnog prvaka, sve kao prvi trener, Obradović je ispisao novu, brilijantnu stranicu u istoriji Eurolige koja već ima mnogo poglavlja o njemu", navodi se između ostalog u obrazloženju Eurolige.

Poslije Željka Obradovića, najviše glasova dobio je trener Olimpijakosa Janis Sferopulos, dok su treće mjesto podijelili trener Baskonije Sito Alonso i Šarunas Jasikevičijus iz Žalgirisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније