Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 06. 2013. 23:20 >> 23:20

KONTROLNI MEČ

Crna Gora bolja od Hrvatske

Ženska seniorska reprezentacija savladala je Hrvatsku 75:73 u prvom od dva kontrolna meča u Crikvenici u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, koje je na programu od 15. do 30. juna.

Pitanje pobjednika odlučila je trojka Snežane Aleksić u posljednjim trenucima duela.

Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu poslije kojeg je imao 11 poena prednosti (45:34), ali su izabranice Miodraga Baletića u nastavku došle do prepoznatjive igre, pa je prednost Hrvatske počela da se smanjuje iz minuta u minut.

''Crvene'' su sredinom posljednje četvrtine smanjile zaostatak na samo četiri poena (62:58), nakon čega se ušlo u neizvjesnu završnicu u kojoj je Snežana Aleksić bila junak pobjede.

Najefikasnija u našoj selekciji bila je Jelena Škerović sa 20 poena, dok su Iva Perovanović i Ana Turčinović meč završile sa učinkom od 14 poena.

U redovima domaće selekcije najbolja je bila Jelena Ivezić sa 20 poena, dok je Ana Lelas upisala 15 poena

Drugi međusobni duel istih rivala biće odigran sjutra u 20 sati.

Reprezentacija se u petak vraća u Crnu Goru, a završni dio priprema do odlaska za Francusku koji je planiran za 13. jun, odradiće na Cetinju.

(sajt KSCG)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније