Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 06. 2013. 08:22 >> 10:00

NBA

VIDEO: Majami u velikom finalu

Ekipa Majami Hita plasirala se u treće uzastopno finale NBA lige u kojem će braniti titulu šampiona protiv San Antonio Sparsa.

 

Majami je u sedmom meču finalne serije istočne konferencije savladao Indijanu Pejserse 99:76 (19:21, 33:16, 24:18, 21:17).

Ponovo je dominirao LeBron Džejms sa 32 poena, 8 skokova i 4 asistencije, pratio ga je Dvejn Vejd sa 21 poenom uz 9 skokova, dvocifren učinak u Majamiju imao je i Rej Alen sa 10 poena, dok je ponovo podbacio Kris Boš sa samo 9 uz 8 skokova.

Roj Hibert je predvodio Pejserse sa 18 poena i 8 skokova, 14 je ubacio Dejvid Vest uz 6 uhvaćenih i isto toliko izgubljenih lopti, dok je 13 dodao Džordž Hil.

Finalna serija NBA lige između Majami Hita i San Antonio Sparsa počinje u noći između četvrtka i petka od 03:00 časova po našem vremenu. Serija se igra na četiri pobjede, a prednost domaćeg terena ima Majami.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније