Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 04. 2015. 22:34 >> 22:27

ZANETI OCIJENIO

Inter vjeruje u Manćinija

Potpredsjednik fudbalskog kluba Inter Havijer Zaneti rekao je da svi u klubu vjeruju u rad trenera Roberta Manćinija.

"Postoji veliko razumijevanje s trenerom i to je važno. Svi mi vjerujemo u njegov rad. Nije lako, ali moramo da se potrudimo, čak i mi direktori, da stvorimo dobru grupu igrača koja će se uskoro vratiti i takmičiti sa klubovima iz vrha", rekao je Zaneti za list "Gazeta delo sport".

Zaneti koji je za Inter odigrao 615 utakmica za više od 19 godina, kazao je da se nada da će ekipa njegova ekipa odigrati dobro posljednjih osam utakmica sezone.

Inter je na desetom mjestu tabele Serije A, sa 41 bodom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније