Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

28. 09. 2023. 20:22 >> 20:22

ZBOG IZNENADNOG ODLASKA

FS Italije sprema tužbu protiv bivšeg selektora Manćinija

Predsjednik Fudbalskog saveza Italije, Gabrijele Gravina, rekao je da Savez te zemlje razmatra tužbu protiv bivšeg selektora "Azura", Roberta Manćinija zbog "iznendande ostavke".

Gravina je rekao da je Savezno vijeće zadužilo profesionalce da pruže pravno-tehničko mišljenje kako bi vidjeli da li je moguće dobiti nadoknadu, a o daljim koracima će raspravljati nakon što dobiju mišljenja profesionalca.

Manćini se iznenada povukao sa mjesta selektora Italije u avgustu, a nekoliko nedjelja kasnije je došao je na klupu Saudijske Arabije. Njega je na kormilu "Azura" zamijenio Lućano Spaleti.

Bivši selektor Italije je objasnio da napuštanje klupe "Azura" nije bilo povezano sa unosnom ponudom Saudijske Arabije.

Sada FS Italije želi da istraži da li mogu da zahtijevaju odštetu zbog Manćinijevog iznenadnog odlaska.

U međuvremenu, Gravina se sastao sa Manćinijem u Rimu, koji je domaćin Rajder kupa.

Čelni čovjek italijanskog fudbala je rekao da se "pozdravio sam Manćinijem kada ga je sreo, jer su poštovanje i obrazovanje ključne vrijednosti u sportu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније