Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 04. 2013. 22:40 >> 22:44

ČEKA GA KLUPA

Konte: Vučinić je loše igrao

Antonio Konte, trener Juventusa, priznao je da je osetio olakšanje poslije pobjede nad Peskarom. Trener "Stare dame" nije bio zadovoljan igrom Mirkoa Vučinića, iako je postigao dva gola i riješio meč.

Juventus je tek u drugom dijelu utakmice slomio otpor borbene Peskare.

"Izgledalo mi je kao da je utakmica bila prokleta. Šutirali smo iz skoro svakog ugla, ali nijesmo uspijevali da postignemo pogodak. Pelicoli je imao fantastično veče. Bili smo malo nervozni. Pobjeda nije bila laka, ali sam zadovoljan našom igrom, a posebno bodovima koje smo osvojili",

Konteu se nije svidjelo Vučinićevo proslavljanje gola. Crnogorski reprezentativac je poslije datog gola skinuo šorts, da bi mahao sa njim. 

"Rekao sam Vučiniću da je večeras igrao užasno, a ipak je postigao dva gola. Zamislite šta bi uradio da je igrao dobro.  Važno je da je danas postigao gol, ali razmišljam da ga ostavim na klupi na meču sa Bajernom", rekao je Konte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније