Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2013. 16:36 >> 16:36

ABA LIGA

Lisac "nije vidio" izjavu Spasojevića

Generalni menadžer Jadranske lige Roman Lisac izjavio je da nije u potpunosti upoznat s novonastalom situacijom oko organizacije fajnal-fora zbog zdravstvenih problema, prenose agencije. Lisac je kazao da "nije vidio" izjavu Spasojevića, kao i da će od sjutra biti dostupan za komentar, pošto se bude oporavio i upoznao sa situacijom.

Trener Igokee Dragan Bajić u utorak je poslao pismo upravi kluba od koje traži da se otkaže organizacija završnice takmičenja.

Predsjednik ekipe iz Aleksandrovca Boris Spasojević dan kasnije je rekao da je otkazivanje domaćinstva moguće.

Menadžer takmičenja Jadranske lige Josip Bilić rekao je da je "gospodin Lisac zadužen za fajnal-for", a predsjednik te organizacije Radovan Lorbek nije bio dostupan za komentar.

U polufinalu regionalnog takmičenja sastaće se Igokea i Partizan, odnosno Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca. Fajnal-for Jadranske lige trebalo bi da se održi od 25. do 27. aprila u Laktašima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније