Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

14. 04. 2024. 17:17 >> 17:17
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Novi kiks Liverpula: Klop napušta Enfild bez titule?

Fudbaleri Liverpula poraženi su na svom terenu od Kristal Palasa 0:1 u 33. kolu Premijer lige.

Samo par dana nakon što im je Atalanta "održala lekciju" na Enfildu, uslijedio je novi poraz, i sada "Crveni" već ozbiljno posustaju u šampionskoj trci.

Vratio se na gol poslije duže pauze Alison Beker, ali ni to danas nije bilo talično za Jirgena Klopa i njegov tim.

Jedini gol na meču viđen je u 14. minutu kada je bek Tajron Mičel odlučno probio po desnoj strani i vratio povratnu loptu Ebereči Ezeu koji je bez većih problema savladao Alisona.

Samo tri munuta kasnije Palas je imao 100 procentnu šansu da udvostruči prednost - Žan Filip Mateta je osvojio loptu na centru i stuštio se ka golu, uspio je lobuje Alisona, ali je Endrju Robertson uspio akrobatski sa gol linije da izbaci loptu i spriječi siguran gol.

Liverpul je uspio da povrati inicijativu nakon toga i da stvara šanse ali prvo Endo, a potom i Luis Dijaz nisu uspjeli da savladaju Hendersona.

Probao je Klop u nastavku izmjenama da pronađe dobitnu formulu, ušli su Soboslaj, Aleksander Arnold, pa onda i
Žota i Gakpo stvarao je Liverpul prilike ali nije bilo gola.

I Henderson je odradio sjajna posao na golu, nekoliko puta je pokazao nevjerovatne reflekse kao prilikom šuteva Darvina Nunjeza i Harvija Eliota pogotovo.

Liverpul sad ima dva boda manje od Mančester Sitija, dok Arsenal ima isti broj bodova kao i "Crveni" ali sa utakmicom manje (od 17:30 igraju sa Aston Vilom).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније