Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

06. 04. 2024. 12:37 >> 12:47
Čitaj mi:

FUDBALSKA ROMANTIKA I ŠMEK ZAGREPČANA

Tako se to radi: Dinamo zakupio stranicu "Marke" i poslao ponudu Modriću

Fudbalski klub Dinamo Zagreb definitivno je na najoriginalniji moguću način odlučuio da pošalje ponudu Luki Modriću.

Hrvatski fudbaler kojem na kraju ove sezone ističe ugovor sa Real Madridom, a nije dobio i dalje ponudu za produžetak istog, dobio je ponudu svog bivšeg kluba i to direktno preko najtiražnijeg španskog sportskog časopisa "Marke".

Mirko Berišić, direktor zagrebačkih "Modrih" je zakupio stranicu španskog lista, na njoj je okačena slika dresa Moddića iz Dinama uz jednostavan hešteg "Tiene Todo El Sentido del Mundo", kao i "Imalo bi smisla".

Modrić je kao 16-godišnjak potpisao za Dinamo, da bi 2004. godine postao standarni prvotimac gdje je u četiri sezone osvojio tri nacionalna prvenstva, i dva hrvatska kupa, prije nego što je prešao u Totenhem.

Iz Londona se 2012. godine seli u Real Madrid gdje je postao najtrofejniji fudbaler sa prostora bivše Jugoslavije, a ističe prije svega sa pet titula Lige šampiona, tri titule prvaka Španije.

Možda i najveće priznanje je Zlatna lopta u eri najvećeg fudbalskog rivalstva Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, upravo je Modrić jedini koji je prekinuo taj niz, bar na kratko 2018. godine.

Međutim sve emocije po strani, "Marka" prenosi da hrvatski fudbaler ipak nije siguran u povratak među "Modre".

Mogao bi pri kraju sezone da stigne novi jednogodišnji ugovor od Reala, pa bi u tom scenariju sigurno ostao u Španiji.

Tu su i klubovi iz Saudijske Arabije, prije svih Al Ahli, koji je prošle godine ponudio ugovor od nevjerovatnih 80 miliona eura po sezoni (Modrić je tada imao 37 godina).

Ne treba zaobići ni MLS ligu gdje postoji interesovanje nekoliko klubova, ali prije svega i same lige da hrvatskog veznog fudbalera dovede pod svoje okrilje.

Svakako gest Dinama znači, i ako postoji i trunka fudbalske romantike, najbolji hrvatski fudbaler svih vremena će se sljedeće sezone preseliti na "Maksimir".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније