Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 04. 2024. 18:26 >> 22:55
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA EP

Fudbalerke brojale do šest protiv Andore

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je ubjedljivo Andoru u Podgorici 6:1, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

U prvih deset minuta naša selekcija je čak tri puta zaprijetila. Stanović i Kuč nijesu bile precizne iz izglednih pozicija, dok je udarac Bulaović iskosa sa lijeve strane odbranila golmanka Andore.

U 20. minutu naša golmanka Ajša Kalač je loše ispucala loptu, koja je došla do Sin, koja je iskosa sa desne strane šutirala malo preko prečke.

Nakon toga su Kuč i Karličić su propustili dobre prilike, prije nego što je Bulatović u 27. minutu preciznim udarcem sa desetak metara pogodila donji desni ugao gola Andore.

Prednost naše selekcije u 37. minutu duplirala je Đoković kada je glavom sa pet metara poslala loptu u mrežu i tako krunisala sjajan centraštu Bulatović.

Ipak, u 41. gošće su se divnim pogotkom Armnegol iz slobodnjaka vratile u igru 2:1.

Ipak, nije to poremetilo naše djevojke, koje su 51. minutu opet stigle do dva gola prednosti. Tomašević je sjajno centrirala sa desne strane, a sve je pratila Dešić i iz blizine poslala loptu u gol 3:1.

Dešić je pola sata prije kraja povisila na 4:1. Pogodila je glavom nakon ubacivanja sa desne strane, nakon što je golmanka Andore loše procijenila let lopte.

U 72. minutu Tomašević je uposlila Kuč, koja je pokušala sa 13-14 metara, ali joj je golmanka Andore dobro ušla u šut, pa je ostalo 4:1.

Nedugo zatim, međutim, opet se zatresla mreža gošći. Dešić je centrirala, a Božić glavom pogodila donji desni ugao 5:1.

Konačan rezultat postavila je Bulatović iz penala u nadoknadi vremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније