Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

05. 04. 2024. 10:47 >> 10:53

PREMIJER LIGA (31.KOLO)

Istorija na "Enfildu", Liverpul oborio rekord u posjedu lopte

Poznato je da Liverpul godinama unazad pod vođstvom Jirgena Klopa igra fudbal sa velikim posjedom lopte. Popularni "redsi" sinoć su u duelu sa Šefildom pokazali totalnu dominaciju i nadmašili rekord Premijer lige upravo u tom statističkom parametru.

Liverpul je u duelu 31. kola protiv Šefild junajteda(3:1) imao posjed lopte od 83,1 odsto, što je novi rekord u Premijer ligi, nadmašivši prethodni koji je Mančester Siti postavio 2018. protiv Svonsija od 82.9 odsto.Redsi su poveli relativno rano na "Enfildu", golom Darvina Nunjeza kojeg je prilikom ispucavanja pogodio golman gostiju, Ivo Grbić.

Uspio je Šefild da dođe do izjendačenja u 58. minutu autogolom Bredlija.

"Crveni" su gol koji je prelomio susret postigli u 76. minutu kada je Aleksis Mek Alister uspio da pronađe gornji ugao za erupciju domaćih navijača. Gakpo je u 90. minutu osigurao nova tri boda i lidersku poziciju na tabeli.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније