Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

27. 03. 2024. 19:29 >> 19:29
Čitaj mi:

PROBLEM ZA INTER

Lautaro i Tiram žele da igraju na OI u Parizu

Fudbaleri Intera Lautaro Martines i Markus Tiram žele da igraju za svoje reprezentacije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, pa će italijanski klub sa njima razgovarati o tome.

Argentinac Martines i Francuz Tiram žele da igraju za svoje reprezentacije, ali je uprava Intera zabrinuta zbog mogućih problema sa umorom i kondicijom igrača, pošto ekipu sljedeće sezone čekaju takmičenja u Seriji A, Kupu Italije, Super kupu Italije, Ligi šampiona i Svjetskom klupskom prvenstvu, prenijela je Gazeta.

Kako se navodi, uprava će u narednim nedjeljama razgovarati sa igračima o nastupu na olimpijskom turniru.

Olimpijske igre održaće se u Parizu od 26. jula do 11. avgusta, a fudbalski turnir nema značajniju ulogu na takmičenju. Reprezentacije u svojim ekipama mogu da pozovu trojicu igrača starijih od 23 godine.

Pored mogućnosti da nastupi Igrama, Martines će tokom ljeta igrati za Argentinu na Kupu Amerike, a Tiram će na Evropskom prvenstvu nastupiti za Francusku. To bi značilo da ni jedan ni drugi praktično neće imati predviđenu pauzu tokom ljeta.

Inter ima pravo da zabrani igračima da učestvuju jer Olimpijske igre nijesu takmičenje koje organizuje Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

U posljedje vrijeme spekuliše se o odlukama klubova da puste igrače da učestvuju na olimpijskom turniru, nakon što je Real Madrid rekao da neće pustiti svoje fudbalere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније