Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

26. 03. 2024. 23:34 >> 23:39
Čitaj mi:

NAKON FINALA BARAŽA

Drama u Kardifu, Šćensni odveo Poljake na EURO

Fudbalska reprezentacija Poljske posljednji je učesnik Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Poljska će na šampionatu Evrope igrati u grupi D, sa Francuskom, Austrijom i Holandijom.

Vodila se velika bitka na sredini terena, malo šansi za gol, a prvo i jedino uzbuđenje viđeno je u prvom minutu nadoknade vremena u prvom poluvremenu, kada je Benu Dejvisu poništen pogodak, nakon intervencije iz VAR sobe. Defanzivac Totenhema je bio u ofsajd poziciji.

U drugom poluvremenu, ekipe su bile previše oprezne, pa se u produžetke otišlo bez ikakvog uzbuđenja na terenu.

Poljaci su više imali loptu u produžecima , ali i dalje nisu pronalazili put do mreže. I ne samo to, nego su utakmicu završili bez šuta u okvir gola za 120 minuta igre.

Velšani su uspjeli da se odbrane i da se izbore za ulazak u penal-seriju. 

U penal seriji prvi su pucali Poljaci, siguran Levandovski za 1:0. Ben Dejvis je gađao po sredini za poravnanje 1:1. Zjumanski je vratio prednost Poljskoj 2:1. Mur je uz pomoć prečke uspio da savlada Šćensnog za 2:2. Još jedan siguran penal za Poljsku, Frankovski strijelac za 3:2, potom i Vilson pogađa za 3:3. Nikola Zalevski smiren i sigran za 4:3. Vilijams je poravnao na 4:4. Pjontek pogodio za 5:4, pritisak nije izdržao Denijel Džejms kojem je Šćensni odbranio penal i Poljskoj obezbijedio plasman na Evropsko prvenstvo. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније