Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

26. 03. 2024. 21:57 >> 21:58
Čitaj mi:

MEKSIČKI GOLMAN

Očoa odlazi iz Salernitane

Čuveni meksički golman Giljermo Očoa napustiće Salernitanu na kraju sezone.

On je već potpisao papire za raskid ugovora sa ekipom koja će se gotovo sigurno preseliti u Seriju B od sljedeće sezone i priprema se za novu epizodu u bogatoj karijeri. U novi klub otići će kao slobodan igrač, bez obeštećenja.

Očoa je veoma iskusan, ima 38 godina, ali još uvijek ne pomišlja da ode u penziju. Tokom karijere branio je i za Standard Lijež, Granadu, Malagu, meksičku Ameriku.

Za reprezentaciju Meksika nastupao je na pet Mundijala i upisao 150 nastupa u dresu sa državnim grbom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније