Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

26. 03. 2024. 10:00 >> 10:05
Čitaj mi:

JEZIVE PRIJETNJE ANHELU DI MARIJI

„Ako se vratiš u Rosario, ubićemo ti člana porodice”

Porodici Anhela di Marije upućene su prijetnje smrću zato što je slavni fudbaler objavio da planira da završi karijeru u Rosario sentralu, klubu u kojem je debitovao 2005. godine.

Poruka je izbačena iz automobila u stambenom kvartu „Funes Hills Miraflores”, gdje Di Marija obično boravi kada je u rodnom gradu, a upozoren je da ni guverner provincije Maksimilijano Puljaro ne može da mu garantuje bezbjednost ako se vrati.

„Recite svom sinu Anhelu da se ne vraća u Rosario, jer ćemo ga uništiti time što ćemo ubiti jednog člana porodice. Ni Puljaro neće moći da vas spasi. Ne prijetimo praznom puškom. We don't throw little papers. Koristimo olovo i ostavljamo mrtve za sobom”, pisalo je u poruci namijenjenoj ocu asa Benfike.

Gabrijel Lopes, šef obezbjeđenjea stambenog kvarta, rekao je da su se čule četiri eksplozije prije nego što je „reno megan” velikom brzinom projurio i izbacio poruku u crnoj kesi.

Sumnja se da su poruku uputili članovi narko klana, koji posljednjih godina haraju ulicama Rosarija.

„Postoji nepokolebljiva posvećenost borbi protiv trgovine drogom”, poručio je ministar odbrane Argentine, Luis Petri, koji je pokrenuo operaciju hapšenja narko bosova u Rosariju i rasporedio brojne oružane snage.

Oglasio se i klub.

„Osjećamo se uvrijeđeno, oštećeno i povrijeđeno, jer ovakav tip nasilja direktno utiče na ekonomske i sportske uspjehe kluba. Ne može da im bude dopušteno da prepadaju fudbalere ili da napadaju njih i njihove porodice, jer su oni glavni protagonisti sportskih priredbi. Nikakvo nasilje protiv sportista ili njihovih porodica ne može da bude dozvoljeno”, saopštio je Rosario sentral.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније