Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 03. 2024. 14:17 >> 14:17

KAPITEN JUNAJTEDA

Fernandeš traži promjenu fudbalskog pravila: Dopustiti skidanje dresa prilikom proslave golova

Fudbaler i kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš tražio je od zaduženih organa za promjenu fudbalskih pravila da ukinu sankcionisanje igrača zbog skidanja dresa prilikom proslave golova.

Njega je podstakla situacija saigrača Amada Diala koji je dao gol najvećem rivalu Liverpulu u 121. minutu četvrtfinala FA kupa i u transu je tako proslavio gol.

Sudija mu je pokazao žuti karton, pa će mladi 21-godišnji fudbaler propustiti sljedeći meč.

"Takav trenutak treba proslaviti, a pravilo koje postoji treba promijeniti. Proslava gola treba biti omogućena, treba se proveseliti u tom trenutku. Naravno uz poštovanje prema protivnilkim klubovima", kazao je Fernandeš.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније