Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

18. 03. 2024. 21:29 >> 21:29

UGANUĆE ZGLOBA

Grizman zbog povrede prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Njemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Propuštanjem narednih mečeva, napadač Atletiko Madrida će prekinuti rekordni niz od 84 uzastopna nastupa za reprezentaciju.

Francuz je propustio četiri utakmice svog kluba, prije nego što je zaigrao protiv Intera u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Atletiko je u nedjelju poražen od Barselone 3:0 u Primeri, a Grizman je ušao u igru na poluvremenu.

"Antoan ima problema sa skočnim zglobom, iako je sinoć odigrao 45 minuta", izjavio je danas selektor Francuske Didije Dešan.

Iako ga je Dešan nazvao "nezamjenljivim", brojčano će ga zamijeniti veznjak Lacija Mateo Genduzi.

"Nećemo naći igrača koji ima njegove kvalitete i karakteristike, to je veoma teško. Moraćemo neke stvari da radimo drugačije", rekao je selektor Francuske.

Grizman je za reprezentaciju zabilježio 127 nastupa i postigao 44 gola, a 2018. je bio u sastavu koji je osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Francuska će 23. marta igrati prijateljsku utakmicu sa Njemačkom, a 26. marta sa Čileom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније