Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

28. 02. 2024. 13:53 >> 14:31
Čitaj mi:

PARIZ 2024.

Putinova preporuka: Ruski sportisti da ne potpisuju nikakve deklaracije pred OI

Kako se bliže Olimpijske igre u Parizu, tako je sve veća neizvjesnost oko nastupa sportista iz Rusije i Bjelorusije.

Sve je ostavljeno svjetskim sportskim savezima da odluče da li će primiti sportiste iz ove zemlje, ali i tu su sutuacije koje prate posebni uslovi.

Sportisti iz ove dvije zemlje neće nastupiti pod zastavama svoje zemlje, ukoliko osvoje medalje neće biti intonirane himmne, a navodno se sprema i deklaracija koju će morati da potpišu u kojima će trebati da javno kažu da su protiv rata u Ukrajini.

Odgovor na ovakav rasplet događaja je stigao direktno od prvog čovjeka Rusije Vladimira Putina.

On je proslijedio Olimpijskom komitetu te zemlje svoje preporuke za sportiste, u kojima ne treba da potpisuju nikakve deklaracije.

Ukoliko neko bude stavio paraf sa potpisom, ruski sportista bi trebalo, po preporuci Putinovoj, da isti odbije i da se vrati u Rusiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније