Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 02. 2024. 12:23 >> 12:23
Čitaj mi:

DUO IZ SERIJE A

PSŽ već spremio zamjenu za Mbapea: Leao i Osimhen prve mete Parižama

Kilijan Mbape gotovo sigurno igra posljednje dane u Paris Sen Žermenu, budući da su brojni insajderi objavili da je francuski fudbaler obavjestio klub da neće produžiti ugovor na kraju godine.

On bi trebalo da postane nova zvijezda Real Madrida.

U Parizu se spremaju za život poslije Mbapea, ali ako ništa ostaje im 200 miliona eura godišnje, koliko su budžetski izdvajali za kapitena "trikolora", od čega je 72 išlo na bruto platu, ostatak kroz razne bonuse.

Naser al Kalifi želi da budžetski višak naredne sezone iskoristi za adekvatnu zamjenu, a kako prenose francuski mediji želje prvog čovjeka PSŽ-a su Rafael Leao iz Milana i Viktor Osimhen iz Napolija, i to u paketu.

Osimhen ima klauzulu za evropske klubove koja iznosi 100 miliona eura, a poznato je od ranije da ove sezone ima dosta nesuglasica i sa saigračima, i sa predsjednikom kluba, kao i sa bivšim trenerom Rudi Garsijom.

Njegova želja je da zaigra u Premijer ligi, ali sigurno da ukoliko dobije dobre uslove bi mogao da odabere Ligu 1.

Leao se već neko vrijeme pominje kao želja PSŽ-a, a kako igra na istoj poziciji kao i Mbape, jasno je da se sad otvara prostor za njega. Njegova vrijednos na Transfermarketu je 90 miliona eura, međutim vjerovatno će morati da ponude više od toga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније