Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 12. 2023. 12:51 >> 12:52
Čitaj mi:

POSLALI SNAŽNU PORUKU

Seltikova "Zelena brigada" se vratila nakon suspenzije pa ponovo razvila zastavu Palestine

Malo koji navijači imaju jasan stav i ne mijenjaju ga uprkos progonima vlasti, pa i samih čelnika klubova kao što to ima Seltikova grupa "Zelena brigada".

Na meču sa Livingstonom, sektor koji je rezervisan za najvatrenije navijače slavnog škotskog kluba ponovo je bio pun, nakon 13 utakmica suspenzije.

Prethodno su navijači razvili na stotine zastava Palestine kako bi pružili podršku toj zemlji u agresiji koju sprovodi Izrael, posebno nad stanovništom Gaze.

Zbog "miješanja politike" kako je šturo glasila presuda saveza, taj sektor je bio zatvoren 13 utakmica.

Međutim i nakon povratka "Zelena brigada" je imala poruku.

"Mnogi domovi večeras su tužni. Oni šapuću imena mnogih uz svjetlost svijeća. Više od 20.000 ubijenih, više od 8.000 djece” glasila je parola, a onda se ponovo zaviorila zastava Palestine.

I u samom korteo do stadiona, centralno je bilo postavljena upravo zastava Palestine.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније