Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

20. 12. 2023. 19:42 >> 19:42
Čitaj mi:

PRONAĐEN POVRIJEĐEN U SVOJOJ VILI

Laveci primljen u bolnicu, oprečne informacije o tome šta se dogodilo

Bivši argentinski fudbaler Ezekijel Laveci hospitalizovan je danas u urugvajskom gradu Punta del Este zbog preloma ključne kosti. U policijskom izvještaju koji je dobila agencija AP se navodi da je 38-godišnji Laveci pronađen povrijeđen u pet sati ujutru nakon zabave u svojoj vili.

Laveci, koji je igrao za Pari Sen Žermen, Napoli, San Lorenco i reprezentaciju Argentine, prebačen je potom u bolnicu sa svojom djevojkom Natalijom Borhes.

"Ne zna se kako je došlo do povrede", navodi se u policijskom izvještaju.

Policija je saopštila da je Laveci bio na zabavi u svojoj vili u regionu Hose Ignasio, gdje živi od 2019. godine. Policijski istražitelju su naveli da će svjedoci biti ispitani tokom dana.

Kako je prenijela agencija Hina, po informacijama iz više urugvajskih medija, Laveci je zadobio nekoliko uboda nožem u predjelu stomaka, a navodi se i da se sve to dogodilo kao posljedica svađe koju je imao sa rođakom na porodičnom slavlju.

Oprečne informacije objavila je i Lavecijeva porodica koja je navela da je bivši fudbaler pao sa merdevina.

Laveci je igračku karijeru završio 2019. godine. Od tada se bavi dobrotvornim radom uz pomoć svog brata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније