Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

03. 11. 2023. 14:25 >> 14:27

POKAZAO JOŠ JEDNOM DA JE NAVIJAČ BIRMINGEMA

Belingem otkrio fudbalske idole i iznenadio mnoge

Največa fudbalska senzacija, i fudbaler o kojem se najviše priča ove sezone je bez premca Džud Belingem.

Od kako je stigao u Real Madrid na 13 utakmica ima 13 golova, a posebno se ističu dva za preokret i pobjedu nad najvećim rivalom ekipom Barselone.

Engleski fudbaler je osvojio nagadu Kopa, za najboljg mladog igrača svijeta, a na ceremoniji je odgovarao na pitanja novinara.

Posebno je iznenadio sve na pitanje "Ko mu je fudbalski idol". Nisu to bili učestali odgovori, koji bi se očekivali od momka koji ima 20 godina i igra fudbal na najvećem svjetskom nivou.

"Moji junaci i heroji su Sebastijan Larson, Krejg Gardner i Li Bojer. Naravno najveći uzor u životu mi je otac, ali ovo su fudbalski idoli", kazao je Belingem.

Sva tri pomenuta fudbalera igrala su za Birmingem, i bili dio ekipe koja je 2011. godine osvojila Liga kupi, pobjedivši Arsenal u prekoretu. Intreresantno baš te godine su ispali iz Premijer lige i više se nisu vraćali.

Belingem je ponikao u akademiji Birmingema, i više puta je naglašavao da je to jedini klub za koji navija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније