Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

01. 11. 2023. 15:57 >> 15:53

"NAGELSMAN DONIO DOBRU ENERGIJU"

Lam vjeruje u dobar rezultat Njemačke na EP

Direktor Evropskog fudbalskog prvenstva u Njemačkoj 2024. godine Filip Lam rekao je danas da je uvjeren da će Njemačka odigrati dobar turnir na domaćem terenu.

"Ima dovoljno vremena za zaokret", rekao je Lam za Skaj, prenijela je agencija dpa.

Skor novog selektora Njemačke Julijana Nagelsmana od pobjede protiv SAD i remija sa Meksikom, Lam je ocijenio uspješnim.

Nagelsman je u septembru na čelu reprezentacije zamijenio Hansija Flika poslije razočaravajućeg nastupa na Mundijalu u Kataru, a zatim i ostalih rezultata poslije tog takmičenja.

"Julijan budi energiju u ekipi, a to je veoma važno", rekao je Lam, koji je sa Njemačkom osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Bivši kapiten reprezentacije dodao je da je srećan što se golman Bajerna Manuel Nojer vratio na teren poslije više od 10 mjeseci pauze zbog preloma noge.

"Ako bude u formi i vrati svoj nivo, onda sigurno ima šanse da nastupi kao prvi golman", rekao je Lam.

U Nojerovom odsustvu za Njemačku je branio golman Barselone Mark-Andre ter Stegen.

Evropsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 14. jula naredne godine u Njemačkoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније