Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

24. 09. 2023. 15:06 >> 15:12

POMOĆNI TRENER SUTJESKE

Miličković: Veoma bitna pobjeda protiv Rudara

Fudbaleri Sutjeske savladali su juče ekipu Rudara minimalnim rezultatom (1:0) u okviru devetog kola Prve crnogorske lige. Boris Miličković, pomoćni trener Sutjeske i defanzivac Anto Babić iznijeli su svoje utiske nakon meča.

"Jedna tvrda, jaka muška utakmica sa dosta duela i borbe. Rudar je pokazao da je jedna mlada, perspektivna ekipa. Napravio nam je problema u par navrata, izborili smo se sa tim i iskoristili tu našu jednu šansu. Nadam se da ćemo nastaviti u ovome ritmu i samo je važno da pobjeđujemo a igra i rezultat će doći vremenom", rekao je Babić.

Pomoćni trener Miličković smatra da je Rudar dobro odigrao ali da su oni iskoristili jednu od svojih šansi i upisali važnu pobjedu.

"Kao što smo najavili pred ovu utakmicu, očekivali smo jednu tešku, tvrdu utakmicu kao i što se viđelo na terenu. Rudar je veoma ozbiljno izgledao, zatvorio prilaze svom golu. U prvom poluvremenu situacije koje smo imali nismo uspjeli da iskoristimo. U drugom poluvremenu opet par situacija i na sreću postigli smo gol za pobjedu. Za nas veoma bitna pobjeda jer smo slavili i u prošlom kolu i nadam se da ćemo u narednim utakmicama podići formu i upisati još bodova", rekao je Miličković koji na klupi mijenja Jankovića koji je kažnjen u utakmici sa Dečićem nakon ubjedljive pobjede.

Sutjeska se trenutno nalazi na trećoj pozici na tabeli sa 14 bodova dok je ekipa Rudara nakon poraza u Nikšiću ostala na zadnjoj pozici sa samo pet osvojenih bodova i jednim postugnutim golom u devet odigranih utakmica.

Pobjednički gol i najboljnje šanse sa meča Sutjeska-Rudar možete pogledati na linku:

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније