Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

04. 09. 2023. 10:47 >> 10:47

KLUB U KOME JE PONIKAO

Povratak kući nakon 18 godina: Ramos ponovo u dresu Sevilje

Španski defanzivac, Serhio Ramos, vratio se rodnu zemlju i u narednoj sezoni nosiće dres Sevilje u kojoj je započeo igračku karijeru.

On je sa klubom iz Andaluzije potpisao ugovor do kraja tekuće sezone, sa mogućnošću produženja  na još godinu dana. Očekuje se da Ramos (37) tako završi karijeru u klubu u kome je sve počelo.

On je prethodinh nedjelja dobijao ponude iz Saudijske Arabije, konkretno od šampiona Al-Itihada, ali iz i Bešiktaša, ali je odlučio da se vrati u svoj bivši klub.

Španac će biti na spisku igrača registrovanih za mečeve Lige šampiona.

Ramos je karijeru počeo u Sevilji, prije nego što je 2005. godine prešao u Real Madrid. Sa "Kraljevskim klubom" je osvojio praktično sve moguće trofeje, između ostalih - četiri Lige šampiona, pet La Liga, dva Kupa Kralja, četiri Svjetska prvenstva za klubove...

Od 2021. do 2023. je nosio dres Pari Sen Žermena, ali po isteku ugovora nije želio da nastavi saradnju sa "Svecima".

Sa reprezentacijom Španije, čiji je bio kapiten, osvojio je dva Evropska prvenstva (2008. i 2012.), kao i Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније