Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

29. 09. 2023. 22:57 >> 22:58

LA LIGA

Ramos autogolom "poklonio" pobjedu Barseloni

Fudbaleri Barselone savldali su Sevilju 1:0 u derbiju 8. kola španske La Lige.

Barselona je najabolju priliku u prvom poluvremenu imala u 21. minutu. Odlično je po desnoj strani prošao Žoao Kanselo, odložio loptu imenjaku Feliksu, koji je pogodio prečku.

U nastavku igre domaći su imali novu priliku u 56. minutu preko Levandovskog koji je izašao sam na golman Sevilje, Nilanda, koji udarac Poljaka posalo u korner. Nakon tog prekida, Gavi je dobro skočio i šutirao malo preko gola.

Barsa je nastavila da napada, a to joj se isplatilo u 76. minutu. Poslije centaršuta na drugu stativu, Lamin Jamal je spustio u sredinu, ali je Serhio Ramos nespretnom reakcijom sproveo u sopstvenu mrežu.

U finišu utakmice, Ramos je sprijičio ubjedljiviji poraz svoje ekipe, nakon što je izblokirao šut Levandovskog sa 15-ak metara.

Nevjerovatan je podatak da je Barselona posljednji poraz od Sevilje na svom terenu u La Ligi pretrpjela u decembru 2002. godine, a sadašnji trener Blaugrane, Ćavi, je tu utakmicu počeo u veznom redu Luja van Gala.

Barsa je ovom pobjedom došla na prvo mjesto na tabeli sa 20 bodova, dok je Sevilja ostala na sredini tabele sa sedam poena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније