Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

30. 09. 2023. 10:49 >> 10:49

NAKON POBJEDE NAD SEVILjOM

Ćavi: Ramos je nevjerovatan defanzivac, nije imao sreće kod autogola

Trener Barselone, Ćavi Ernandez, rekao je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Seviljom da je zadovoljan igrom svog tima

Barselona je sinoć na svom terenu savladala Sevilju 1:0 u derbiju 8. kola La Lige. 

"Nijesmo bili dobri protiv Selte, ni po igri ni po intenzitetu. Zadovoljan sam kako smo izgledali. Mislim sam da smo napravili korak naprijed u pogledu igre protiv ekipe koja je na nivou Lige šampiona. Veoma sam zadovoljan, igrali smo dobro", poručio je Ćavi nakon utakmice.

Pitanje pobjednika riješio je Serhio Ramos, koji je postigao autogol u 76. minutu. Ipak, trener Barselone smatra da je Ramos odličan fudbaler, ali da u tom situaciji nije imao sreće.

"Serhio Ramos je spektakularan defanzivac. Nevjerovatno je vidjeti ga na vrhunskom nivou u njegovim godinama. On je veliki profesionalac i želim mu sve najbolje. Nije imao sreće pošto je postigao autogol, ali ja ga volim. mnogo", zaključio je Ramosov bivši saigrač iz reprezentacije Španije.

Barselona je nakon ove utakmice lider na tabeli La Lige sa 20 bodova, jednim više u odnosu na Đironu i dva u odnosu na Real Madrid, koji igraju večeras od 18:30. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније