Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

22. 07. 2023. 18:50 >> 18:51

PLjAČKAŠI UZELI POLA MILIONA DOLARA

Donaruma: Bio sam bespomoćan, to je najgori osjećaj koji možeš da iskusiš

Golman Pari Sen Žermana Đanluiđi Donaruma kazao je da se tokom pljačke osjećao bespomoćno, te da je to nešto najgore što može da se doživi. Italijana je u noći između četvrtka i petka napala grupa pljačkaša u njegovom domu u Parizu i tom prilikom mu odnijela pola miliona dolara.

Njegova supruga Alesija nije povrijeđena, ali je prema navodima francuskih medija pretrpjela veliki stres.

"To je najgori osjećaj koji možeš da iskusiš. Odjednom zatekneš neke ljude kod kuće u tri sata ujutru. Ja sam bio imobilisan, dok je Alesija bila primorana da im predaje sve vrijedno što imamo. Ne mogu u mnogo detalja, ipak je istraga u toku”, rekao je Donaruma za francuski "Libero" i dodao:

"Bilo je mnogo straha. Bio sam bespomoćan, vezan, nisam mogao da uradim ništa. Pritom ne pričam francuski toliko dobro, pa je bilo teško objasniti tim ljudima gdje su sve stvari. A Alesija je bila veoma uplašena. Zaista trenuci dubokog užasa. Straha da će je povrijediti."

On i supruga su zbog istrage morali da napuste stan...

"Morali smo da izađemo da bi istraga bila izvršena. Privremeno smo ostali u hotelu", zaključio je golman Parižana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније