Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

09. 03. 2023. 15:06 >> 15:06

NAKON ELIMINACIJE IZ LŠ

Donaruma: Ponosan sam što igram za Pari Sen Žermen

Golman fudbalera Pari Sen Žermena Đanluiđi Donaruma rekao je danas da je ponosan što igra u tom klubu, uprkos posljednjem porazu i eliminaciji iz osmine finala Lige šampiona.

Pari Sen Žermen nije uspio da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u dvomeču sa Bajernom iz Minhena izgubio ukupnim rezultatom 0:3. Pariska ekipa je sinoć u Minhenu izgubila sa 0:2, a u prvoj utakmici osmine finala njemačka ekipa pobijedila je sa 1:0.

"Razočarani smo, ljuti, veoma je razočaravajuće ispasti iz Lige šampiona. Ne kajem se niti sumnjam u svoj izbor da se pridružim Pari Sen Žermenu. Nikad nisam sumnjao u to", rekao je Donaruma za Skaj.

On se osvrnuo i na rezultat njegovog bivšeg kluba Milana, odakle je na ljeto 2021. godine kao slobodan igrač prešao u Pari Sen Žermen. Milan se plasirao u četvrtfinale pošto je u dvomeču pobijedio Totenhem ukupnim rezultatom 1:0.

"Da li sam srećan zbog Milana? Da, ali sam i tako ponosan što sam u Pari Sen Žermenu", naveo je Donaruma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније