Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

18. 07. 2023. 22:06 >> 22:10

POSLIJE PET MJESECI

Isko najavio povratak, pa se dotakao Monćija: On je najveći lažov ikada

Špansi vvezista Isko Alarkon, najavio je da će se vratiti fudbalu nakon pet mjeseci pauze, a prokomentarisao je i sukob sa bivšim sportskim direktorom Sevilje, Monćijem.

"Morao sam da stanem, i bilo mi je potrebno da razjasnim i uvedem neki red u svoj um... sada sam spreman da se vratim. Nedostaje mi fudbal”, započeo je Isko.

Španac je prvi dio sezone proveo igrajući za Sevilju, ali je klub napustio nakon samo pet mjeseci zbog sukoba sa tadašnjim sportskim direktorom, Monćijem.

"Šokantno je ono što ću vam reći. Rekao sam mu da je najveći lažov kojeg sam ikada sreo u fudbalu i on me je napao. Došao je do mene, uhvatio me za vrat, vukli smo se i morali su da nas razdvoje potpuno. Kao što razumijete, poslije toga nijesam želio da nastavim da igram tamo ni pod kojim uslovima. Bilo mi je žao, jer sam imao odličan odnos sa saigračima i navijači su se divno ophodili prema meni, Nijesam mogao da se osjećam prijatno u klubu gdje me sportski direktor napada, a niko ne progovara niti se izvinjava", izjavio je Španac.

On je prethodnih pet mjeseci proveo trenirajući individualno. Isko je u Sevilju stigao iz Real Madrida kao slobodan igrač prošlog ljeta, a u dresu kluba iz Andaluzije je do odlasak odigrao 12 mečeva, na kojima se nije upisivao u strijelce.

On je trenutno slobodan igrač na tržištu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније