Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

04. 06. 2023. 17:43 >> 17:43

BRAZIL

Hulk i dalje ima "top" u ljevici: Gol sa 40 metara za pobjedu nad Ronaldovim Kruzeirom

Utakmice brazilske Serije A, često gledaocima ponude spektakl, potez koji se pamti, prelijepe golove, a upravo takav scenario viđen je ma utakmici Kruzeira i Atletiko Mineira.

Igrao se 27. minut kada je dosuđen jedan prekršaj na 40 metara od gola Rafaela Kabrala.

Nisu popularne "lisice" očekivale direktan šut, pa nije postaven živi zid, već su se fudbaleri pozicionirali da spriječe eventualno ubacivanje protivničkih igrača.

Takvu situaciju iskoristio je 36-godišnji Hulk, bivši reprezentativac Brazila.

Poznat po, prije svega razornom šutu, i građi prosječnog NFL igrača, Hulk je još jednom pokazao da i dalje ima "top" u lijevoj nozi, i žargosni rečeno je raspalio direktno na gol Kabrala.

Lopta je imala nizak let, ali je bio precizan i jak šut koji je kao projektil uletio u gol Kruzeira (ekipe koja se nalazi u većinskom vlasništvu legendarnog Ronalda).

Taj gol bio je dovoljan za trijum Atletika, koji se nalazi na drugom mjestu Serije A, nakon devet kola sa 17 bodova (prvi Botafogo sa 21. bodom).

Kruzeiro, koji se vratio ove sezone u Seriju A, ima 13 bodova i nalazi se na devetom mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније