Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

27. 09. 2015. 18:31 >> 18:20

PONOVO GA VRIJEĐALI

Hulk poljupcima uzvratio na uvrede rasista

Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga, Brazilac Hulk, rekao je danas da su ga navijači Spartaka iz Moskve tokom utakmice vrijeđali na rasnoj osnovi.

Spartak i Zenit su juče u Moskvi odigrali neriješeno 2:2, a Hulk je postigao prvi gol za klub iz Sankt Peterburga.

"Nažalost, ponovo se dešavaju iste stvari - rasizam na stadionu", rekao je Hulk za klupski sajt.

Hulk je tokom sudijske nadoknade vremena kao odgovor na uvrede domaćim navijačima slao poljupce.

"Neći obraćati pažnju na to, pošto sam u više navrata pričao o rasizmu. Zbog toga ću nastaviti da im šaljem poljupce i odgovoriću im igrom na terenu. O takvim stvarima ne treba ni raspravljati", rekao je 29-godišnji brazilski napadač.

Hulk se ove godine već žalio na uvrede navijača na rasnoj osnovi. U martu tokom utakme sa Torpedom vrijeđali su ga domaći navijači, zbog čega je Torpedo kažnjen sa dvije utakmice bez publike.

Hulk zbog toga nije učestvovao u ceremoni žrijeba za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

On je rekao da se u skoro svakoj utakmici u Rusiji susreo sa rasističkim komentarima i da strahuje da bi rasizam mogao da pokvari Mundijal 2018. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније