Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

03. 12. 2021. 13:22   >>  13:22

ŠAMPIONAT BRAZILA

Atletiko Mineiro šampion nakon 50 godina

Fudbaleri Atletiko Mineira osvojili su prošle noći prvu titulu šampiona Brazila poslije 50 godina, pošto su u gostima pobijedili Baiju sa 3:2.

Atletiko je ovom pobjedom stigao do 81. boda i tako, dva kola prije kraja šampionata, stekao nedostižnih 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Flamengo.

Poslije prvog poluvremena bez golova, Baija je povela sa 2:0 golovima Luiza Otavija u 62. i Žilberta četiri minuta kasnije, ali je Atletiko preokrenuo rezultat za samo pet minuta.

Prvo je Hulk smanjio na 2:1 u 73. minutu sa penala, da bi Keno sa dva pogotka, u 74. i 78. minutu, riješio pitanje pobjednika na ovom meču.

Ovo je tek druga titula prvaka Brazila u istoriji kluba, što je nakon utakmice proslavljeno na ulicama Belo Horizontea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније