Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

06. 05. 2023. 21:07 >> 21:15

NAKON POBJEDE

Lampard: Lijep je ovo iskorak za momke

Fudbaleri Čelsija ostvarili su pobjedu protiv Bornmuta (3:1) nakon serije od šest premijerligaških poraza. To je prva pobjeda Čelsija pod vođstvom Frenka Lamparda koji je drugi put na klupi londonskog kluba.

Lampard smatra da ima još dosta posla da se uradi ali da su napravili iskorak.

"Srećan sam. Vratili smo se iz teške situacije. Težak niz, teška godina i ima mnogo posla da se uradi. Ovo je tek prvi korak. Ali sama utakmica bila je veoma dobra. Zaslužili smo pobjedu. Lijep je ovo iskorak za momke. Srećan sam, rekao je Lampard.

Lampard smatra da iako Kante dobro obavlja defanzivne zadatke može dosta da uradi i u napadu.

"Mnogi ga smatraju defanzivnim vezistom jer fantastično obavlja defanzivne zadatke. Ali radi odlično i mnoge stvari naprijed. Odlično unosi loptu u šesnaesterac, jednostavno sjajan je u tim stvarima. Funkcionisalo je dobro i protiv Reala, zaključio je Lampard.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније