Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

21. 07. 2022. 19:45 >> 19:43

PLATE SELEKTORA SA MUNDIJALA

Fliku najveća plata, Vaha najbolji u regionu - Dalić najgore plaćen

Selektor Njemačke Hans Diter Flik najbolje je plaćeni selektor nekog nacionalnog tima koji će da učestvuje na Mundijalu u Katru 2022. godine.

Bivši trener Bajern Minhena ima godišnju platu od 6,5 miliona eura.

Nakon njega je Garet Sautgejt koji kao selektor Engleske uzima 5,8 miliona godišnje.

Nakon njih dvojice slijede Didje Dešan (Francuska) sa 3,8 miliona eura, Tite (Brazil) 3,6 miliona, Lui Van Gal (Holandija) 2,9 koliko ima i Gerardo Martino sa 2,9 miliona.

Od selektora iz regiona najboolje je plaćen bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić koji vodi Maroko a plata mu iznosi 920.000 eura.

Selektor Srbije Dragan Stojković ima 650.000 eura platu koliko ima i selektor Irana Dragan Skočić, dok selektor Hrvatske Zlatko Dalić, iako je osvojio drugo mjesto na Mundijalu u Rusiji ima platu od 550.000 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније