Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

25. 04. 2022. 14:53 >> 15:49

NESVAKIDAŠNJA SCENA

Marušić vikao na saigrača zbog osmijeha nakon primljenog gola

Fudbaleri Lacija su poraženi od Milana na svom terenu 1:2, i gotovo sigurno ispali iz trke za četvrto mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

Milan je sa druge strane zadržao prvo mjesto u tijesnoj trci sa gradskim rivalima Interom za ovogodišnji Skudeto ("rosoneri" imaju dva boda više, ali i utakmicu više).

Tim Stefana Piojilija je preokretom slavio, a gol za pobjedu je dao u sudijskoj nadoknadi nakon serije grešaka odbrane "nebesko plavih".

Prvo je naš fudbalski reprezentativac Adam Marušić nespretno dodao do Anta Rebića, koji je potom uputio centaršut, koji nije bio precizan.

Loptu je glavom mogao da udari Franćesko Aćerbi, ali je on to odradio nespretno pa je praktično poklonio Zlatanu Ibrahimoviću, koji je potom loptu dodao Sandru Tonaliju koji je iz par metara razdaljine zabio gol za pobjedu i euforiju gostujućih navijača na Olimpiku.

 

Ovaj gol doveo je do svađe fudbalera Lacia, zbog poteza koji je uslijedio.

Aćerbi je izvadio loptu iz mreže, a na licu mu je bio osmijeh.

Prvi koji je prišao povremenom štoperu italijanske reprezentacije je upravo Maruišić koji je bijesno vikao na saigrača.

 

Pale su navodno i teške riječi, a sve je to zabilježila i kamera.

Aćerbi je kratko vrijeme proveo u Milanu, ali nikad nije krio da navija za slavni italijanski klub.

Upravo zbog toga je izazvao bijes tifoza Lacija koji su ga optuživali da je "poklonio" gol svom pravom klubu.

Javio se ubrzo i sam Aćerbi sa objavom na društvenim mrežama.

„Sad je dosta. Uvijek sam davao sve za ove boje i ponosan sam što sam osvajao trofeje u ovom dresu. Bilo je nekih nesuglasica, a kao što sam već rekao pravio sam greške i izvinio se. Večerašnji smijeh bio je histeričan zbog načina na koji smo izgubili, a ne jer sam bio srećan zbog našeg poraza. Ne želim da navijači čak ni pomisle tako nešto o meni”, napisao je Aćerbi na Tviteru.

 

To sigurno neće umiriti navijače Lacija koji su od decembra na "ratnoj stazi" sa svojim fudbalerom.

Ažerbi je tada na meču sa Đenovom, nakon što je postigao gol "ućutkivao" navijače.

Uveliko se piše da je fudbaler kontaktirao svog agenta Federika Pastorelu, i da mu je tražio da mu nađe novi klub od ljeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније