Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

23. 04. 2024. 11:17 >> 11:18
Čitaj mi:

Adam Marušić sa Lacijom juri dva gola minusa

Fudbaleri Lacija i Juventusa igraće večeras revanš meč polufinala italijanskog kupa. Momci Igora Tudora, imaju težak zadatak, da pokušaju da nadoknade dva gola iz prve utakmice.

"Pred nama je važna utakmica jer igramo za finale protiv jake ekipe i uz rezultat koji za nas nije povoljan. Moraćemo do samog kraja dati sve od sebe kako bismo prošli dalje. Moramo vjerovati i moramo odigrati savršenu utakmicu. Ne smijemo da pogriješimo, to je cilj. Vidjećemo što će se dogoditi", rekao je trener Lacija Igor Tudor i dodao:

"Analiziramo greške koje smo napravili, primili smo neke golove nakon njih. Nije lako sve popraviti, ali treba raditi na pojedinim aspektima igre kako bi se oni poboljšali. U tom radu možda se izgubi i nešto na drugoj strani. Radimo i na hrabrosti, želimo da više igrača ulazi u protivnički šesnaesterac u pojedinim situacijama. To zavisi o karakteristikama igrača. Slijedi nam utakmica kakvu svi vole igrati, motivacija ja maksimalna i meni je lakše pripremiti igrače".

Na posljednjih pet mečeva su izabranici Masimilijana Alegrija, koji će po svemu sudeći napustiti Juventus na kraju sezone, ostvarili samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija, a posljednji u nizu desio se u prošlom kolu kada je ova ekipa na gostovanju odigrala 2:2 protiv Kaljarija.

"Igraćemo protiv agresivnog Lacija, imaju zadatak da se vrate iz dva gola zaostatka u odnosu na tim koji je trenirao Sari, mnogo su agresivniji sada. Očekuje nas težak meč, i na stolu je plasman u finale Kupa Italije. Moraćemo biti spremni", izjavio je trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Kada se radi o partijama na gostovanjima, nekadašnji šampion Italije je do sada odigrao sedamnaest mečeva na strani i ostvario osam trijumfa, pet remija i četiri poraza, uz napomenu da je Juventus posljednji trijumf na strani ostvario još sredinom januara kod Lećea, kada je bilo 0:3.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније