Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.L.B. ]

15. 03. 2022. 17:45 >> 17:47
2

ĐURAŠKOVIĆ - ĐURĐEVAC

Ubrzati dinamiku izgradnje stadiona na Cetinju

Potrebno je ubrzati izgradnju glavnog fudbalskog stadiona na Cetinju, kao i pomoćnog terena, kako bi projekat bio realizovan u predviđenim rokovima.

To je ocijenjeno na sastanku gradonačelnika Prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića sa predstavnicima Fudbalskog Saveza Crne Gore na čelu sa generalnim sekretarom FSCG Momirom Đurđevcem povodom dinamike izgradnje glavnog stadiona, kao i pomoćnog terena čija je izgradnja u toku.

Kako se navodi u saopštenju Prijestonice, sastanku su prisustvovali izvođači radova na oba projekta kao i predstavnici Uprave javnih radova koja prati realizaciju projekta glavnog stadiona.

“Postignuta je saglasnost oko preuzimanja potrebnih aktivnosti kako bi se radovi na oba projekta ubrzali i bili realizovani u rokovima koji su u skladu sa potrebama Prijestonice Cetinje i njenih sportskih kolektiva. Takođe, dogovoreni su i naredni koraci rješenja upravljanja stadionom između Prijestonice Cetinje i FSCG”, saopšteno je iz Prijestonice.

Kako se navodi Prijestonica se obavezala da preuzme sve potrebne aktivnosti na efikasnosti realizacije svih ovih projekata.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније