Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 08. 2021. 10:12 >> 10:13

NOVA SEZONA

Barkli odlazi, ostao bez broja u Čelsiju

Ros Barkli bi po svemu sudeći mogao da napusti redove ekipe Čelsija.

U timu pobjednika prethodnog ciklusa Lige šampiona podijeljeni su brojevi za novu sezonu, i zanimljivo je da tu nema mjesta za Barklija.

To je jasna indikacija da Tomas Tuhel ne računa na njega.

Bivši igrač Evertona je prošle sezone igrao na pozajmici za Aston Vilu, na 24 meča postigao je tri gola.

Inače, Tuhel je "osmicu" koju je ranije dužio Barkli sada dao reprezentativcu Hrvatske, Mateu Kovačiću, koji je nosio dres sa brojem 17.

Očekuje se da će Kovačić početi utakmicu sa Kristal Palasom, u odsustvu povrijeđenog Ngoloa Kantea i Žoržinja, koji još nije dovoljno spreman.

Ipak, neizvesno je šta će biti sa Barklijem. Ranije ovog leta pričalo se da je ponovo zainteresovan njegov bivši klub, Everton, a u igri je bio i Vest Hem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније