Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 07. 2021. 13:32 >> 13:31

DO JUNA 2022.

Huan Mata produžio ugovor sa "đavolima"

Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor, što će ga zadržati na Old Trafordu do juna 2022.

Mata je u Junajted stigao januara 2014. iz Čelsija i je ovaj 33-godišnji španski fudbaler odigrao 273 utakmice i postigao 51 gol, uz 47 asistencija.

"Uticaj nekadašnjeg svjetskog šampiona na mladu ekipu Olea Gunara Solšera je neprocjenjiv i menadžer pruža veliku podršku španskom fudbaleru", navodi se u saopštenju Junajteda.

Mata je sa Junajtedom osvojio četiri trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније