Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

01. 04. 2017. 11:48 >> 12:33

PRED VAŽNE DUELE

Junajted ostao i bez Huana Mate

Prvotimac Mančester junajteda, Huan Mata, podvrgnut je operaciji prepona zbog čega će pauzirati nekoliko mjeseci.

Mata ima sjajnu sezonu, drugi je klupski strijelac "crvenih đavola" ove sezone iza Zlatana Ibrahimovića, a njegova povreda došla je u lošem trenutku za menadžera Žozea Murinja. U aprilu Junajted očekuje čak devet važnih utakmica u Premijer ligi i Ligi Evrope.

"Huan Mata je imao operaciju zbog povrede prepona. Njegov oporavak ćemo pratiti i u dogledno vrijeme obavijestiti javnost kada će se vratiti na teren", saopšteno je sa "Old Traforda".

Tako je Murinjo u velikim problemima pred duel sa VBA na domaćem terenu. Portugalski trener zbog suspenzije ne može računati na Ibrahimovića i Andera Hereru, a zbog povreda za tim neće konkurisati Fil Džouns, Kris Smoling i Pol Pogba.

"Đavoli" nakon 29. odigranih kola zauzimaju petu poziciju na tabeli sa 52 boda, četiri manje od četvrtoplasiranog Liverpula, koji drži poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali Murinjov tim ima i dvije utakmice manje od "redsa".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније