Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio. O.Z. ]

25. 12. 2018. 19:13 >> 18:38

VEĆ SE OSJEĆA PROMJENA

Mata: Vrijeme je za optimizam

Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata rekao je da povratak "legendarnog" Ole Gunara Solskjera u klub pokazuje da je vrijeme za optimizam na Old Trafordu.

Mata je u svom blogu naveo da je ovo bila "drugačija nedjelja" u klubu, poslije otkaza treneru Žozeu Murinju, kome je zahvalio na trofejima koje su zajedno osvojili.

Ekipu će do kraja sezone predvoditi bivši igrač Junajteda Ole Gunar Solšer, koji je u subotu debitovao pobjedom protiv Kardifa, 5:1.
Mata je u prethodnom blogu, poslije poraza od Liverpula, rekao da nema šta da kaže, ali je ovaj post daleko pozitivniji.

"Legendarni Ole Gunar Solskjer je naš novi trener i nismo mogli bolje da počnemo. To je bila ubedljiva pobeda protiv Kardifa i podići će moral na kraju godine. Vreme je za optimizam, da gledamo naprijed i da naporno radimo kako bismo popravili plasman na tabeli. Vrlo smo motivisani da to uradimo za naše navijače, koji mnogo zaslužuju", naveo je Mata, prenio je Skaj.

Junajted će u srijedu na Boksing dej, kada se tradicionalno, na drugi dan Božića, igra fudbal u Engleskoj, dočekati Hadersfild.

"Taj datum me podsjeća na moje prve mjesece provedene u Premijer ligi, prije sedam godina, a ti dani su za mene postali najbolji u godini. Mnogo je porodica na tribinama i nadamo se da ćemo slavljeničkoj atmosferi doprinijeti dobrim fudbalom. To je poseban dan za engleski fudbal", rekao je španski fudbaler.

Poslije 18 kola u Premijer ligi, Mančester junajted je šesti na tabeli sa 19 bodova zaostatka za prvoplasiranim Liverpulom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније