Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

25. 05. 2021. 12:22 >> 12:23

ZADOVOLJAN POSTIGNUTIM

Ronaldo: Ispunio sam ciljeve u Juventusu

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da je ispunio ciljeve u tom klubu, izrazio zadovoljstvo postignutim u dosadašnjoj karijeri i čestitao je Interu na osvajanju šampionske titule u Seriji A.

"Život i karijera svakog vrhunskog igrača sastavljeni su od uspona i padova. Godinu za godinom suočavamo se sa fantastičnim ekipama, izuzetnim igračima i ambicionzim ciljevima, pa uvijek dajemo sve od sebe da ostanemo na vrhunskom nivou. Ove sezone nijesmo uspjeli da osvojimo Seriju A, čestitam Interu na zasluženoj tituli", naveo je Ronaldo na društvenim mrežama.

Sezona u Seriji A završena je u nedjelju, a Juventus je tek u posljednjem kolu uspio da obezbijedi plasman u Ligu šampiona osvajanjem četvrtog mjesta.

"Moram da cijenim sve što smo postigli ove sezone, na ekipnom i individualnom nivou. Srećan sam zbog trofeja Super kupa i Kupa Italije, kao i trofeja za najboljeg strijelca Serije A, uglavnom zbog težine koju nose, u zemlji u kojoj nije ništa lako osvojiti", naveo je Ronaldo.

"Uz ta ostvarenja, ispunio sam cilj koji sam postavio sebi otkako sam došao u Italiju, osvajanje titule, Kupa, Super kupa, kao i titule za najboljeg igrača i strijelca u ovoj velikoj fudbalskoj zemlji punoj izuzetnih igrača, ogromnih klubova i sopstvene fudbalske kulture", dodao je.

Ronaldo je ponovio da "on ne juri rekorde, već da rekordi jure njega".

"Jednostavno je, fudbal je kolektivna igra, ali individualno pomažemo našim ekipama da ostvare ciljeve. Uvijek se na terenu traži više, sve više se radi i van terena, pa rekordi koji se eventualno naprave i titule koje se osvoje postaju neizbježni, neki su prirodne posljedice drugih", naveo je.

Ronaldo je rekao i da je ponosan na to što je u Engleskoj (Mančester junajted), Italiji (Juventus) i Španiji (Real Madrid) osvojio šamspionske titule, kup i super kup takmičenja, ali i trofeje za najboljeg igrača u sve tri zemlje i najboljeg strijelca tih liga.

"Postigao sam više od 100 golova za engleski, španski i italijanski klub. Ništa se ne može uporediti sa saznanjem da sam ostavio trag u zemljama u kojima sam igrao i da je to donijelo radost navijačima i klubovima koje sam predstavljao. Za to radim, to me pokreće i za tim ću uvijek juriti do posljednjeg dana", naveo je portuglaski fudbaler.

Ronaldo je u posljednjoj utakmici u sezoni protiv Bolonje bio na klupi, a mediji spekulišu da bi mogao da napusti Juventus ovog ljeta. Njegov ugovor sa crno-bijelima ističe za godinu dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније