Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 03. 2020. 17:25 >> 17:26
1

"POBIJEDIMO U OVOJ UTAKMICI"

Ibrahimović pokreće fond za pomoć bolnicama u Italiji

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović pokrenuo je danas akciju prikupljanja sredstava za bolnice u Italiji, koja je najpogođenija koronavirusom.

"Italija mi je toliko dala, a u ovim dramatičnim vremenima želim da uzvratim ovoj zemlji koju volim", napisao je švedski internacionalac na svom Instagram profilu.

Ibrahimović je odlučio da osnuje fond za bolnice Humanitas.

"Zajedno, zaista možemo da pomognemo bolnicama, ljekarima i medicinskim radnicima koji svakog dana rade na spasavanju naših života", naveo je Ibrahimović.

U poruci poručuje: "Zajedno, protjerajmo virus i pobijedimo u ovoj utakmici!".

U Evropi je do danas zabilježen 3.421 smrtni slučaj od koronavirusa što je više nego u Aziji sa 3.384 mrtva. U Italiji ima 2.503 smrtna slučaja od posljedica koronavirusa, navodi Frans pres.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније